DE REALISATIE VAN DE SITE PAINTINGSFROMEARTH Brigit Weeda en haar werk.

Deze site heb ik ontworpen met als doelstelling anderen en mijzelf op een educatieve wijze verder te helpen ontplooien.
Het op een creatieve manier de wereld om ons heen willen weergeven, zoeken naar oplossingen zoals het maken van glutenvrije recepten, het leren opbouwen van een website enz. enz. is één van de mooiste dingen dat mij gegeven is.
Met potlood, tekenpen, kwasten, verf, klei en papier-maché werk ik het liefst.
Het afbeelden van verre volkeren en dieren vind ik erg boeiend, maar ik vind het ook uitdagend om mij bezig te houden met figuren die in mijn fantasie opkomen.

Het is fijn en ontspannend om zittend buiten of binnen een eenvoudige pen of potloodtekening te maken, leuk om met mijn dochter nieuwe glutenvrije recepten te verzinnen, spannend om met materialen als klei, papier-maché of verf aan de slag te gaan en een enorme leerzame weg om een internetsite op te zetten waarin creativiteit, vindingrijkheid, logisch denken, en een onderzoekende geest nodig zijn om aantrekkelijke pagina's te maken waarin ik al het educatieve, leuke en nuttige met de wereld kan delen.

Mijn interesse in de wereld is groot, maar het meest boeiende blijft de basis in onze wereld de natuur waar ook wij mensen toe behoren.
Dat planten, dieren en culturen uitsterven vind ik erg aangrijpend.
Dat er in onze maatschappij zo veel kwetsbare mensen zijn vind ik totaal niet logisch.
Niettemin blijft de wereld boeiend.
In het verleden, het heden en hopelijk in positieve zin ook in de toekomst.

Ik hoop door middel van mijn tekeningen, teksten, recepten, site opmaak en ideeën kinderen, jongeren en volwassenen heel plezier en educatie aan te kunnen bieden.

Hierbij wil ik eveneens iedereen bedanken die mijn site kritisch bekijken en voor de goede adviezen en tips die zij mij geven, en al die mensen die gratis online nuttige HTML, CSS en algemene belangrijke tips geven, want ik heb nog steeds veel te leren.
Eveneens bedank ik mijn lieve zoon Thierry en mijn lieve dochter Myrthe voor hun kritische beoordelingen en voor het poseren bij mijn creaties en het helpen maken van onze recepten.
Zij stimuleerden mij om deze site te maken, en moedigden mij aan om door te leren hoe druk het soms ook is.
Daarbij gaf mijn dochter mij met haar vrolijke en enthousiaste houding het plezier in het koken terug.

Brigit Weeda.